Psikolojik problemleri olan vatandaşa tekme tokat saldırdılar

Antalya'da iki kişi, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kişiyle bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Giderek büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İki kişi birlikte psikolojik sorunları olan genci tekme, tokat ve sopayla dövdü.

Olay, Kepez ilçesi Varsak Aktoprak Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişi, henüz bilinmeyen nedenle sokakta 3 kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine gruptakilerden ikisi, tartıştıkları kişiyi yere yatırıp tekme, tokat ve sopayla darbetti.

ORADA BULUNAN KİŞİ KENARA ÇEKİLİP OLAYI İZLEDİ

Üçüncü kişi ise sokakta olayı izledi. Elinde sopa olan kişi, yere yatırdıkları kişi ayağa kalkınca bu sefer de yakasından çekiştirdi. 2 kişinin tartıştıkları kişiyi darbettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Psikolojik problemleri olan vatandaşa tekme tokat saldırdılar

Psikolojik problemleri olan vatandaşa tekme tokat saldırdılar - Resim : 2

Psikolojik problemleri olan vatandaşa tekme tokat saldırdılar - Resim : 3

 

Psikolojik problemleri olan vatandaşa tekme tokat saldırdılar ile ilgili etiketler Antalya Kepez Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.