Psikolog Esra Ezmeci'ye şaşırtan itiraf: Gay, zengin bir adam benimle evlenmek istiyor!

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine sorulan ilginç soruları yanıtlamaya devam ediyor... Ezmeci en son, "Gay zengin bir adam benimle evlenmek istiyor. Erkekle olmak aldatmak sayılmaz diyor... " itirafına verdiği cevapla gündeme geldi.

35 yaşındaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, Fox TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınırken sosyal medyadan gelen itiraf ve sorularla Ramazan ayında da olay olmaya devam ediyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında ve günlük yaşantısında insanlara tavsiyeler vererek, evlilikleri ve ilişkileri kurtarmaya devam ediyor.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı.

Son olarak Ramazan ayına girilmesiyle birlikte soru cevapları daha da kısıtlanması beklenen Ezmeci'ye yeniden malum soru ve itiraflar gelmeye başladı.

"GAY ZENGİN BİR ADAM BENİMLE EVLENMEK İSTİYOR"

Esra Ezmeci'nin bir takipçisi, "Gay zengin bir adam benimle evlenmek istiyor. Erkekle olmak aldatmak sayılmaz diyor... " sorusuyla gündem oldu.

Psikolog Esra Ezmeci'ye şaşırtan itiraf: Gay, zengin bir adam benimle evlenmek istiyor!

Ezmeci'nin takipçisinin sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

"İstediği kadar zengin olsun, böyle biriyle mutlu olmanız zor"

Psikolog Esra Ezmeci'ye şaşırtan itiraf: Gay, zengin bir adam benimle evlenmek istiyor! ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Psikolog
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.