PSG'nin patronu Nasser Al-Khelaifi, Madrid'de sinir krizi geçirdi, hakem odasını bastı!

Real Madrid deplasmanında 0-1 öne geçtiği maçı 3-1 kaybederek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden PSG'de VAR öfkesi... Karim Benzema'nın attığı ilk gol öncesi kaleci Donnarumma'ya faul yapıldığı savunan Fransız devi, pozisyonun incelenmemesine aşırı tepki gösterdi. İspanyol basını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin maç sonrası hakem soyunma odasına zorla girmeye çalıştığını ve bir çalışana "Seni öldüreceğim" dediğini yazdı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bu sezon da hüsrana uğrayan Paris Saint-Germain'de patron çıldırdı! İspanyol basını, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin, Real Madrid'e 3-1 yenilerek elendikleri son 16 turu rövanş maçı sonrası hakem odasını bastığını iddia etti.

Geçen sezon yarı finalde, önceki sezon ise finalde kaybeden Fransız devi, bir türlü hayalini kurduğu Devler Ligi zaferine ulaşamıyor. Real Madrid'le son 16 turunda eşleşen ve ilk maçı evinde Mbappe'nin son dakika golüyle kazanan PSG, Madrid'deki rövanşa umutlu gelmişti.

İlk yarıyı Kylian Mbappe'nin golüyle 0-1 önde tamamlayan Mauricio Pochettino'nun takımı 2. yarıda Karim Benzema'nın gazabına uğrayıp 3-1 yenilmişti.

Marca gazetesi, Nasser Al-Khelaifi'nin karşılaşma sonrasında hakem soyunma odasına zorla girmeye çalıştığını ve bir çalışana "Seni öldüreceğim" dediğini yazdı.

HAKEM NEDEN VAR'A GİTMEDİ ÖFKESİ

Real Madrid'in 61. dakika'da Karim Benzema ile bulduğu beraberlik golünün ardından Hollandalı hakemin VAR kontrolüne gitmemesine öfkelenen Al-Khelaifi, hakem odasına zorla girmeye çalıştı.

Al-Khelaifi ile sportif direktör Leonardo, maç sonunda hakem soyunma odasına zorla girmeye çalıştı ve yardımcı hakemlerden birinin bayrağını kırdı.

Ayrıca Nasser Al-Khelaifi, hakem soyunma odasındaki görüntülerini kaydeden Real Madrid'li bir çalışana bağırarak, "Seni öldüreceğim" şeklinde tehdit etti.

Sportif direktör Leonardo ise çalışana görüntüleri silmesi için müdahalede bulundu. UEFA, yaşanan bu olay sonucunda Real Madrid'den o anların videosunu talep etti.  

PSG'nin patronu Nasser Al-Khelaifi, Madrid'de sinir krizi geçirdi, hakem odasını bastı!

Al-Khelaifi'nin saldırgan davranışları gözlemciler tarafından, "Saldırgan davrandığı ve hakemin soyunma odasına girmeye çalıştığı" şeklinde rapor edildi.

PSG başkanının UEFA tarafından ciddi bir yaptırım ile karşı karşıya kalması bekleniyor.

PSG'nin patronu Nasser Al-Khelaifi, Madrid'de sinir krizi geçirdi, hakem odasını bastı! ile ilgili etiketler PSG Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi nasser al-khelaifi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.