PSG'den gol şov! Tam 8 gol sesi...

Fransa Ligue 1'in 8. hafta mücadelesinde PSG, kendi sahasında Bordeaux'yu 6-2'lik skorla devirdi.

Yıldız transferleri ile futbol dünyasında damga vuran PSG, kendi sahasında ligin 8. hafta mücadelesinde Bordeaux'yu ağırladı. Tam 8 golün atıldığı maçta kazanan 6-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Maça hızlı başlayan taraf PSG oldu. 5. dakikada Neymar güzel bir frikik golü ile takımını öne geçirdi. Ardından Cavani 12. dakikada sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Golün ardından Cavanği gol sevincini Neymar ile paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

21'de PSG'yi 3-0'lık galibiyete taşıyan Thomas Meunier oldu. 31'de deplasman edkibi Bordeaux Sankhare farkı 2'ye indiren golü attı. İlk yarıda gol yağmuru devam etti ve 40'ta Brezilyalı yıldız oyuncu penaltıdan skoru 4-1'e getiren golü attı. 45'te Julian Draxler ilk yarı sonucunu belirleyen golü kaydetti ve iki ekip de soyunma odasına 5-1'Lik skorla gitti.

2. yarı ilk yarının aksine daha durgun geçti. 58'de genç yıldız Mbappe takımının 6. golünü atmayı başardı. 90'da Bordeaux penaltı kazandı ve topun başına geçen Malcolm maçın skorunu belirleyen golü attı.

Alınan bu sonuçla PSG 22 puanla liderliğini sürdürdü. Bordeaux ise 15 puanda kaldı.

PSG'den gol şov! Tam 8 gol sesi... ile ilgili etiketler PSG Neymar cavani bordeaux 6-2 fransa ligi gol şov
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.