PSG'de Messi sonrası ilk çatlak geldi! Dünyaca ünlü yıldız takımdan ayrılmak istiyor!

Tarihin en iyi kadrosunu kurma iddiasıyla yola çıkan Fransız devi Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin transferi dünyada yankı buldu. Neymar, Mbappe ve Messi ile en iyi hücum hattına sahip olacak takımda ilk ayrılık sinyali geldi. Dünyaca ünlü yıldız takımdan ayrılmak istiyor.

Lionel Messi transferi ile tarihe geçen PSG'de Arjantinli yıldızın gelmesiyle dengeler de bozulmuşa benziyor. Fransız yıldız Kylian Mbappe, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

"MBAPPE MUTLU DEĞİL"

Arjantinli yıldız Lionel Messi transferini gerçekleştiren Paris Saint Germain, dünyanın en iyi hücum hattına sahip takımını kurmak isterken bir başka yıldız oyuncusunun ayrılık isteğiyle şaşkına döndü.

Bilindiği gibi Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, yıldız futolbcu Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılmak istemediğini açıklamıştı.

Cristiano Ronaldo hayranı olan Mbappe, Messi'nin gelişine pek sevinmişe benzemiyor. Geçen sezon 27 golle gol kralı olan Mbappe'nin 2021-22 sezonu sonunda sözleşmesi bitiyor.

PSG'de Messi sonrası ilk çatlak geldi! Dünyaca ünlü yıldız takımdan ayrılmak istiyor! ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Kylian Mbappe PSG Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.