PSG evinde St. Etienne'i 90+5'te devirdi

Devler Ligi'nde yarı finale yükselen Paris Saint-Germain, evindeki 3 maçlık yenilgi serisine St. Etiennle oynadığı çılgın maçta son verdi. Fransız devinin 90+3'te yediği golle skor 2-2'ye geldi ancak 90+5'te galibiyet golü geldi. Mauricio Pochettino'nun takımı 2 puan daha kaybetseydi Lille için şampiyonluk yolu açılacaktı.

Fransa Ligue 1'in 33. haftasında Paris Saint-Germain ile St. Etienne, Parc des Princes'te karşı karşıya geldi. Haftaya lider Lille'in 4 puan gerisinde giren PSG, son anlarda yediği golle 2-2'ye düşmüştü kü 90+5'te Mauro Icardı'nin golüyle hayat buldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın ardından son şampiyon Bayern Münih'i de eleyen Mauricio Pochettinp'nun takımı için ligde işler iyi gitmiyordu. Fransız devi evinde oynadığı son 3 lig maçında Monaco, Nantes ve Lille'e mağlup olmuştu. St. Etienne karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıkan PSG, 77'de Bouanga'nın golüyle 0-1 geriye düştü. Kylian Mbappe ile bu gole 78'de cevap veren PSG, 85'te de Mbappe'nin kendi yaptırdığı penaltıyı gole çevirmesiyle 2-1 öne geçti.

Nefes kesen maçta konuk ekip kaleci Rico'nun hatasıyla 90+3'te skoru 2-2'ye getirdi. Maç böyle bitseydi Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'nın forma giydiği Lille takımı şampiyonluk için büyük avantaj yakalayacaktı. Ancak 90+5'te Angel Di Maria'nın ortasında kafayla topu ağlara gönderen Icardi, çılgın maçta tabelayı belirledi.

Paris Saint-Germain bu kritik galibiyetle puanını 69 yaptı ve Lille ile farkı 1'e indirdi.

PSG evinde St. Etienne'i 90+5'te devirdi ile ilgili etiketler PSG Ligue 1 Kylian Mbappe st. etienne Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.