PSG, Messi ile anlaşmaya varıldığı yönündeki iddiayı yalanladı

Barcelona ile yolları ayrılan Messi'nin adı PSG ile anılırken, kulüp başkanının bir akrabası sosyal medya hesabından transferin bittiğini söyledi. PSG kulübünden kaynaklar ise henüz bir anlaşma olmadığını açıkladı.

Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin 16 yıllık Barcelona kariyeri sona ererken, yeni adresi için en kuvvetli ihtimal olarak Paris öne çıkıyor. 

Futbolseverler Messi'nin geleceği hakkında vereceği kararı merakla beklerken, PSG'nin sahibi Katar Emiri Tamim bin Hamad Al Thani'nin bir akrabasından transfer iddiası geldi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Khalifah Bin Hamad Al Thani, Messi ile PSG arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, "Müzakereler resmen sonuçlandı. Transfer duyurusu daha sonra gelecek." dedi.

PSG YALANLADI

Goal'e konuşan PSG'nin iletişim departmanı ise Al-Thani'nin açıklamasını yalanlayarak Messi ile henüz bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.

 

PSG, Messi ile anlaşmaya varıldığı yönündeki iddiayı yalanladı ile ilgili etiketler PSG Barcelona Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.