PSG kayıpsız devam ediyor

Lionel Messi transferiyle yeni sezon öncesi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna gözünü diken PSG, Fransa Ligi'nde de yoluna kayıpsız devam ediyor. 3. hafta karşılaşmasında Brest ile deplasmanda karşılaşan PSG, rakibini 4-2 ile geçti. Messi kadroda yer almadı.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi şampiyonluğunu Lille'e kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'nde de hayal kırıklığına uğrayan PSG, yaz transfer dönemindeki hamleleriyle yeni sezonun en çok merak edilen takımlarından biri haline gelmişti.

Donnarumma, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Messi gibi isimleri kadrosuna aktan Fransız devi, Ligue 1'in 3. haftasında da 3 puana ulaştı.

Messi, Neymar ve Sergio Ramos gibi isimlerin kadroda yer almadığı maçta deplasmanda Brest ile karşılaşan PSG, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Goller; Ander Herrera, Kylian Mbappe, İdrissa Gueye ve Angel Di Maria'dan geldi.

PSG, igin ilk haftasında Troyes'i deplasmanda 2-1 ile geçerken, 2. haftada ağırladığı Strasbourg'u ise 4-2'lik skorla mağlup etmişti.

MESSİ SAHAYA ÇIKMADAN KAZANDIRMAYA BAŞLADI

Lionel Messi'nin sahaya çıkması için tüm dünyada futbolseverler sabırsızlıkla beklerken, forma satışlarında rekorlar kırılmaya devam ediyor. Arjantin basınında yer alan haberlere göre bir hafta içerisinde 1 milyondan fazla Messi forması satıldı.

24 saatlik süreçte en fazla forma satışı rekorunun da Messi ile birlikte kırıldığı öne sürüldü  2018'de Juventus'a transfer olduktan sonra 520 bin forması satılan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya ait rekorun, Messi transferi sonrası 832 bin adet satışla kırıldığı ifade edildi.

 

PSG kayıpsız devam ediyor ile ilgili etiketler PSG Brest Lionel Messi fransa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.