Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde sosyal medya üzerinden Türk toplumunu manipüle etmeye çalışan FETÖ iltisaklı Gözkhan Özbek gözaltına alındığını duyurdu..

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrasında sosyal medyada halkı manipüle etmeye çalışmak adına yalan bilgileri dolaşıma sokan hesaplar arasında '23 derece' isimli sözde yayın organı dikkat çekti.


ÇOK SAYIDA SUÇU BULUNUYOR

Eski görüntülerle ve kirli operasyonlarla devleti hedef alan hesabın sahibi ise FETÖ iltisaklı Gökhan Özbek'in dolandırıcılık, KHK'lılara destek, sosyal medya çeteleri gibi suçları bulunuyor.

Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında!


SKANDALLAR SERİSİ

20 Şubat'ta Hatay'da 6.4'lük depremin olduğu gün bir video paylaşan 23 derece "Hatay'da vatandaşlar, çöken bir binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu" başlığı altında bir video yaydı. Ancak görüntülerin iddia edildiği gibi Hatay'da değil 6 Şubat'taki depremde Diyarbakır'da kayıtlara geçtiği anlaşıldı.

Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında! - Resim : 2


ESKİ GÖRÜNTÜLERLE ALGI OPERASYONLARINA GİRİŞTİ

23 derece isimli sözde yayın organı, halkı kaos ve paniğe sürükleyen birçok asılsız haberi yaydı, bununla da yetinmeyen manipülatörler eski görüntülerle algı operasyonlarına girişti.

Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında! - Resim : 3


HESAP VAKTİ GELDİ

Vatandaşlar, yargı mensuplarına çağrı yaparak, "23 derece'den hesap sorulsun" paylaşımlarını yaptı.

GÖZALTINA ALINDI

Biraz önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökhan Özbek "Ankara Emniyeti'nden evime geldiler. Gözaltı kararı varmış. Eve geçiyorum… Kalın sağlıcakla…" ifadelerini kullarak gözaltına alındığı duyurdu.


Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında! - Resim : 4

 


.

Provokatif paylaşımlar yapan 23 derece'nin sahibi Gökhan Özbek gözaltında! ile ilgili etiketler Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.