Proje teknik direktörü Bruno Pinheiro artık Beşiktaş'ı çalıştıracak, anlaşma 1.5 yıllık

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için vereceği karar konusunda son aşamaya geldi. Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro, Kartal'ın yeni hocası olmak üzere... Yönetici Ceyhun Kazancı, Pinheiro için "Şu anda Portekiz Ligi’nin en başarılı teknik adamı" yorumunda bulundu ve anlaşmayı açıkladı.

Beşiktaş yönetimi, yeni teknik direktör için Portekizli Bruno Pinheiro, Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay'ı aday olarak belirlemiş ve son kararı başkan Ahmet Nur Çebi'ye bırakmıştı.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ile sürekli istişare halinde bulunan başkan Çebi, yönetimin büyük bir bölümünün de istediği Bruno Pinheiro'da karar kıldı.

Siyah-beyazlı kulüp, dün akşam saatlerinde Pinheiro'dan kulübü Estoril ile sözleşmesini feshetmesini istedi ve Portekizli teknik adamı İstanbul'a davet etti. Portekizli teknik adam ile görüşmelerin resmiyete dökülmesi halinde anlaşma 1.5 yıllık olacak.

PROJE HOCASI

Daha önce Portekiz'in Belenenses takımını çalıştıran Bruno Pinheiro, Katar U19 ve U20 takımlarından çalışmış, Belçika'nın Eupen takımında da yardımcı antrenörlük yapmıştı. CV'si pek parlak olmasa da Estoril'i 2. ligden alıp kısıtlı imkanlarla iyi bir noktaya getirmesi ve yönetim kurulu toplantısında Ceyhun Kazancı'nın yaptığı Bruno Pinheiro sunumu, Çebi'yi etkiledi.

Bruno Pinheiro yeni takımı Beşiktaş'a 6 kişilik bir ekiple geliyor. Bu 6 ismin toplam maliyetinin 600 bin euroyu geçmeyecek olması Çebi'yi ikna eden bir başka detay.

PORTEKİZ LİGİ’NİN EN BAŞARILI TEKNİK ADAMI

Ceyhun Kazancı, Sergen Yalçın’dan sonra B planını kısa sürede gündeme soktuklarını belirtirken, “Şu anda Portekiz Ligi’nin en başarılı teknik adamı, Estoril’in başında bulunan Bruno Pinheiro ve ekibi ile anlaştık. Tüm ekonomik ve teknik bilgileri rapor halinde yönetime sundum. Kararı başkanımız Ahmet Nur Çebi verecek.” dedi.

Proje teknik direktörü Bruno Pinheiro artık Beşiktaş'ı çalıştıracak, anlaşma 1.5 yıllık

Proje teknik direktörü Bruno Pinheiro artık Beşiktaş'ı çalıştıracak, anlaşma 1.5 yıllık ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Bruno Pinheiro Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.