Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu ve eşi Koronavirüs'ü yendi!

Türkiye’nin özellikle bel ve boyun fıtığı ile genel ortopedi konusunda yetiştirdiği önemli doktorlardan olan, “Sihirli Parmak” lakaplı Prof.Dr.Azmi Hamzaoğlu ile eşi Yrd. Doç. Dr. Nihal Şanlı Hamzaoğlu’ndan güzel haber geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in elde ettiği bilgilre göre; bugüne kadar 20 binden fazla ortopedi ameliyatları yapan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, Aziz Yıldırım, Fatma Girik, Lefter, Hıncal Uluç, Berna Yılmaz, Cüneyt Arkın, Asena, Şenes Erzik gibi bir çok ünlü kişiyi ameliyat eden,omurga cerrahisinde Türkiye’nin dünya markası olan Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu ile eşi hafta, Koronavirüs'e yakalandı.

Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu ve eşi Koronavirüs'ü yendi!

ÜNLÜLERİN HAYATINI KURTARAN PROF.AZMİ HAMZAOĞLU VE EŞİ KORONA VİRÜSÜNÜ YENDİ!
Azmi Hamzaoğlu ve kendisi gibi doktor olan eşi Nihal Şanlı Hamzaoğlu’nun,hemen Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi altına alındıkları öğrenildi.  14 gün hastanede kalarak tedavi gören,dünyaca ünlü Profesör Dr.Azmi Hamzaoğlu ile eşinin, virüsü yenerek,bugün sabah itibari ile hastaneden taburcu oldukları belirtildi.

Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu ve eşi Koronavirüs'ü yendi! - Resim : 2

Sağlık durumları gayet iyi olduğu öğrenilen Azmi Hamzaoğlu ile eşinin,evlerinde karantina da kalacakları ifade edildi.

Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu ve eşi Koronavirüs'ü yendi! ile ilgili etiketler mevlüt yüksel azmi hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.