Prof. Dr. Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması: Burada risk var

Balıkesir ve Düzce'de meydana gelen depremler hakkında açıklama yapan Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, bugün Düzce’de meydana gelen 4,3'lük depremin KAF üzerinde olduğuna dikkat çekti ve 1999 Düzce depremi hatırlatmasıyla burada risk olduğunu söyledi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, bugün Balıkesir ve Düzce'de meydana gelen depremleri değerlendirdi.

Balıkesir'deki 4,8 büyüklüğündeki depremin gerçekleştiği fayın 1953 yılında 260 kişinin öldüğü Yenice-Gönen fayına yakın olduğunu hatırlattı. Prof. Dr. Görür, Düzce’de meydana gelen 4,3'lük depremin KAF üzerinde olduğuna dikkat çekerek, 1999 Düzce depremi hatırlatmasıyla burada risk olduğunu söyledi.

 

Prof. Dr. Naci Görür'ün sosyal medyadan paylaştığı değerlendirmeleri şöyle:

"Balıkesir, Tahtalı-Gönen’de 4,8’lik deprem oldu. Deprem Sarıköy Fayı üzerinde. Bu fayın güneyindeki Yenice-Gönen fayında 1953 yılında deprem olmuş ve 260 kişi ölmüştü."

Prof. Dr. Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması: Burada risk var

"Bugün ikinci bir deprem de Sarıçökek- Kaynaşlı, Düzce’de. 4,3 büyüklükte ve KAF üzerinde. Deprem üreten fay kesimi 1999’da Bolu Dağı Tüneline kadar kırılmıştı. Bu fay kesiminin Bolu ovasını kesip KAF ile birleştiği yer henüz kırılmadı. Burada sanırım risk var."

Prof. Dr. Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması: Burada risk var - Resim : 2

 

 

Prof. Dr. Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması: Burada risk var ile ilgili etiketler deprem Düzce Balıkesir naci görür düzce depremi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.