Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’dan koronavirüs sürecinde ramazan ayı için sağlıklı beslenme önerileri!

Kimyager, Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, koronavirüsten korunmak için bağışıklık sistemini güçlendirmek ve ramazan ayında iftar ve sahurda sağlıklı beslenme önerilerini SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde bağışıklık sistemini güçlendirmek ve ramazan ayı sebebiyle oruç tutarken değişiklik gösteren yemek düzeni için sağlıklı ve dengeli beslenmek bir kez daha önem arz ediyor.

Kimyager, Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, koronavirüsten korunmak, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve ramazan ayında tok tutan sağlıklı beslenme önerilerini SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Koronavirüs ile mücadelede sürecinde hangi bitkiler bağışıklık sistemini güçlendirir? Oruç tutmanın insan sağlığına faydaları nelerdir? Ekmek tüketmek sağlığımızı nasıl etkiliyor? Uykusuzluk problemine hangi bitkiler iyi gelir? Ramazanda hangi besinleri tüketmeliyiz? İftarda ve sahurda nasıl beslenmeliyiz? Hangi besinler uzun süre tok tutuyor?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyelerinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.