Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın Yücel Arzen imzalı son seçim şarkısı için yaptığı eleştirel paylaşım gündem oldu

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, AK Parti'nin Yücel Arzen'in bestelediği 'Söyle' isimli seçim şarkısını eleştirdi. Ünlü sanatçı Arzen, Arıboğan'a Sezen Aksu örneği vererek tepki gösterdi.

"Türkiye Yüzyılı" vurgusuyla başlayan "AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı" öncesi AK Parti İstanbul 3. Bölgeden aday olan sanatçı Yücel Arzen'in bestelediği 'Söyle' seçim şarkısı yayınlandı.

Deniz Ülke Arıboğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti'nin yeni seçim şarkısını eleştirdi. Arıboğan'a cevap ünlü sanatçı Yücel Arzen'den geldi.

DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN: ÇOK İTİCİ BİR MÜZİK...

Seçim şarkısının çok itici bir müzik olduğunu belirten Arıboğan, ''Bence kim bu şarkıyı seçtiyse çok kötü bir seçim olmuş. Kasvetli, akılda kalmayan ve çok itici bir müzik.'' ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ SANATÇIDAN TEPKİ GELDİ

Türkiye Yüzyılı şarkısı ile olay yaratan ve AK Parti listelerinde milletvekili adayı gösterilen ünlü sanatçı Arzen, Arıboğan’ın bu eleştirel paylaşımına Sezen Aksu göndermeli sert bir cevap verdi.

Arzen cevabında, ''Bu cahil Hanım ve cehalet dolu yargısı! O halde size önerim; 6 Şubat Asrın Felaketi’ne, binlerce can kaybına rağmen kıpır kıpır, fingir fırıldak berbat bir 9/8’lik Sezen Aksu şarkısı; “Karşıyım”. Tam da sizin gibi neden-sonuç ilişkisini kaybetmiş “aydınımızın” TİP’olojisi'' ifadelerini kullandı.

 

DENİZ ARIBOĞAN'DAN YANIT GELDİ

Deniz Ülke Arıboğan ise Arzen'in tepkisine şu şekilde yanıt verdi:

''Yücel bey, bir insanın hakarete uğramadan da bir sanat eserini beğenmeme hakkı olmalı.Kaldı ki bu bir seçim şarkısı ve siz eserin müzikalitesine odaklanmışken ben de politik psikolojisiyle ilgileniyorum. Müzik bir dil ve “dil insanı konuşur”; bu eser sizi konuşmuş Erdoğan’ı değil''

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın Yücel Arzen imzalı son seçim şarkısı için yaptığı eleştirel paylaşım gündem oldu

 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI BU POLEMİĞE SESSİZ KALMADI

Karşılıklı bu polemiğin ardından paylaşımların altına çok sayıda yorum yazıldı. 

 

 

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın Yücel Arzen imzalı son seçim şarkısı için yaptığı eleştirel paylaşım gündem oldu ile ilgili etiketler Deniz Ülke Arıboğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.