Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için deprem uyarısı: "2 hafta boyunca sürecek..."

İzmir'in Menderes ilçesinde ilçesi açıklarında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamalarda bulundu. Ercan, artçıların 2 hafta daha süreceğini belirtti.

AFAD verilerine göre bu sabah saat 08.19'da İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği 8.51 km olarak kayıtlara geçen deprem, çevre illerden de hissedildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ise sosyal medya hesabından depremi değerlendirdi.

Ercan'ın ifadeleri şöyle:

"Kuşadası Pamucak Körfezi kuzeyinde 08.19’de M5,1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Bunun ana deprem olduğu kanısındayım. Artçılar 2 hafta sönümlenerek sürecektir. Bir iki gün içinde M4 büyüklüğünde bir artçı gelebilir. Bu büyüklükte deprem bu bölgede yıkıcı değildir. Sorun yok."

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için deprem uyarısı: "2 hafta boyunca sürecek..." ile ilgili etiketler İzmir deprem Ahmet Ercan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.