Prof. Çilingiroğlu: Bana tıbbı öğretme

Her fırsatta maske ve aşının koronavirüs ile mücadelede etkisine vurgu yapan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, maske takıp egzersiz yaptı. Karbondioksit maske takılıyken insana zarar vermez diyen Çilingiroğlu, "Bana tıbbı öğretme. Ben sana öğretirim dikkatli dinle. Maskeni tak. Aşını ol." diye konuştu.

Amerika'da yaşayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Twitter hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Çilingiroğlu, çalıştığı hastanede nefes değerlerini ölçen bir cihaza maskesi takılı ve demir ceket giyerek bağlandı ve idman yapmaya başladı, bir yandan da vücut karbondioksit değerinin düşmediğini gösteren Çilingiroğlu ilginç videoyu twitter'da paylaştı.

Çilingiroğlu videoyla birlikte şu mesajları da paylaştı:

“Bana tıbbı öğretecek adam daha anasından doğmadı. Maske takarak CO2 ölçen aletle egzersiz yapıyorum demir ceketimle, karbondioksit gazım normal. Bana tıbbı öğretme. Ben sana öğretirim dikkatli dinle. Maskeni tak. Aşını ol.”

Bazıları aşı yapamaz, maskeye inanmaz, karbondioksit gazı diye tellallillik yapar, bu pandemi bir asır sürecek der, batının kendisinin milyonlarca olduğu aşıyı, bu virüsün tedavisi olan monoclonal antibody yi kötüler her gün TV'lerde şov yaparak bir hayat geçirir boşa.

Prof. Çilingiroğlu: Bana tıbbı öğretme ile ilgili etiketler tıp prof. dr. mehmet çilingiroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.