Prigojin’den şok sözler! “Cehennemin en iyisi olacağız!”

Rus paralı asker grubu Wagner lideri Prigojin’in ölmeden bir süre önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Prigojin Wagner’in iki numaralı komutanı Dmitri Utkin ile konuşurken adeta öleceklerini ve cehenneme gideceklerini ancak en iyisi olacaklarını gülerek söylemesi dikkati çekiyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Rusya’nın başkenti Moskova’da önde ki düşürülen özel uçak ve içinde ölenlerin yankıları sürüyor.Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeni Prigojin’u taşıyan özel uçak, önceki gün Moskova’da düşürülmüştü. Uçakta bulunan Prigojin ile beraber 3’ü personel 10 kişi yaşamını yitirmişti.

PRİGOJİN ÖLDÜRÜLECEĞİNİ BİLİYORDU İDDİASI!

Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeniy Prigojin beraberindeki paralı savaşçılarla 24 Haziran'da Rus yönetimine karşı silahlı isyan başlatmıştı. Bu isyan sonrası Rusya Lideri Putin ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Rus paralı asker grubu Wagner lideri Prigojin’in ölmeden bir süre önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Prigojin Wagner’in iki numaralı komutanı Dmitri Utkin ile konuşurken adeta öleceklerini ve cehenneme gideceklerini ancak en iyisi olacaklarını neşeli bir şekilde gülerek söylemesi dikkati çekiyor. Prigojin’in ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde ki sözlerini yorumlayan askeri uzmanlar kendisinin başına gelecek olayı önceden tahmin ettiği şeklinde yorumladılar.


WAGNER LİDERİ PRİGOJİN’DEN ŞOK SÖZLER!


Sosyal medya da hızla yayılan görüntülerde düşürülen uçakta ölenler arasında bulunan Dmitri Utkin’in Prigojin’e, ”Ölüm bir son değil, sadece başka bir şeyin başlangıcı" şeklinde konuşuyor. Yardımcısı Utkin’in bu sözleri üzerine Wagner Lideri Prigojin, ”Hepimiz cehenneme gideceğiz ancak, cehennemde en iyisi olacağız.” şeklinde cevap veriyor.


PUTİN ÖLÜM PLANINI İSYAN BAŞLADIĞINDA YAPTI!

Bu arada uluslararası diplomatik gözlemciler uçak kazası ile ilgili ilginç bir tespitte bulundular. Aynı gözlemciler, Putin’in Prigozhin’in ölüm planını Wagner Moskova’ya yürüdüğünde yaptığını ifade ederek şu görüşte birleştiler; ”Prigozhin ile anlaşıp Wagnerin çekilmesini sağladı. Ardından bütün Wagner personelini Ukrayna sahasından çekip Belarus’a gönderdi. Böylece Prigozhin öldürüldüğünde cephede kargaşa ve Rus ordusu ile Wagner arasındaki çatışma önlenecekti.Putin nihayet bütün Wagner personelini Belarus’a sevk ettikten sonra düğmeye bastı.”

WAGNER ASKERLERİ RUS ORDUSUNA KATILIYOR!

Öte yandan Rus Devlet Duması milletvekili Alexander Boroda’in yaptığı bir açıklama gündeme oturdu. Boroda sosyal medya hesabından, ”Prigozhin’in ölümü sonrası Wagner’de görev yapanlar Rus ordusuna akın etmeye başladı. Wagner savaşçıları, Rus ordusunun gönüllü birliklerinin parçası oluyor. Bu harika bir gelişme.” yazarak son durum hakkında bilgi verdi.

Prigojin’den şok sözler! “Cehennemin en iyisi olacağız!” ile ilgili etiketler Yevgeniy Prigojin Putin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.