‘Prens Selman Beşiktaş’ı almak istiyor' iddialarına yanıt

Yunan ekibi PAOK’a 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elenen Beşiktaş ile ilgili çok konuşulacak iddia ortaya atılmıştı. ‘Prens Selman Beşiktaş’ı almak istiyor’ iddialarına Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu’dan sosyal medyadan açıklama geldi.

Beşiktaş, Yunan ekibi PAOK’a 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Yenilgi sonrası takımın oynadığı futbol ve Sergen Yalçın sosyal medyada çok eleştirildi. Yunan basını Beşiktaş ile ilgili skandal başlıklara yer vererek ‘topu bile göremediler’ yorumlarında bulunmuşlardı.

Sosyal medyada Beşiktaş’taki bazı futbolcular ve yönetim eleştirilirken yapılamayan transferler ve ekonomik durumun kötü olmasına yönelik bazı yorumlar yapıldı. Beşiktaş ile ilgili Sky Sports kaynak verilerek bomba bir iddia ortaya atıldı. O iddialara göre Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman’ın Beşiktaş’ı satın almak istediği söylentisi.

"BEŞİKTAŞ SATILIK DEĞİLDİR"

Prens Selman söylentileri sonrası sosyal medyada binlerce yorum yapılırken bazı Beşiktaş taraftarları duruma karşı çıkarak, ‘Beşiktaş satılık değildir’ yorumları yaptı.

Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu’dan Prens Selman iddialarına ilişkin cevap geldi. Uslu, ‘Prens Selman, Beşiktaş'ı Almak İstiyor” diye birisi kaynağı belli olmayan bir haber yapmış! Böyle bir şey olamayacağı gibi teklif dahi edilemez. Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil. Kesinlikle yalan haber’’ dedi.

‘Prens Selman Beşiktaş’ı almak istiyor' iddialarına yanıt

 

‘Prens Selman Beşiktaş’ı almak istiyor' iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Beşiktaş Prens Selman satış