Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth dün 73 yıllık eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'i son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeyi tüm dünya canlı olarak takip ederken Kraliçe II. Elizabeth'in elinden düşürmediği ve sımsıkı tuttuğu çantası dikkat çekti.

99 yaşında hayata veda eden Prens Philip için dün Windsor Şatosu'nda bulunan St. George's Şapeli'nde tören düzenlendi. Prens Philip, Canterburry Başpiskoposu'nun yönettiği törenin ardından toprağa verildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece aileden 30 olan 30 kişinin katıldığı cenaze törenini dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişi canlı izledi.

Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay


KRALİÇE'NİN ÇANTASI DİKKAT ÇEKTİ

Cenaze töreninde en dikkat çeken ayrıntılardan biri de Elizabeth'in elinde tuttuğu siyah çantası oldu. İngiliz medyası, bu siyah çantanın sırrını çözdü.

Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay - Resim : 2

Cenaze töreni sırasında tüm kameralar Kraliçe'nin üzerindeydi. Kraliçe'nin çantasında ne taşıdığı ise Daily Mail'in haberi ile ortaya çıktı.

Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay - Resim : 3

İÇİNDEN EŞİNİN EŞYALARI ÇIKTI

İngiliz tabloid gazetesinin Kraliyet Ailesi'ne yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Kraliçe Elizabeth eşinin eşyalarını cenaze boyunca bu çantada taşıdı. Prens Philip ile düğün fotoğrafı, Philip'in mendili ve ikilinin Malta günlerinde çekilen bir kare Kraliçe'nin çantasındaydı.

Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay - Resim : 4

 

Prens Philip'in cenazesinde dikkat çeken detay ile ilgili etiketler İngiltere prens philip İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth kraliçe elizabeth cenaze töreni kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.