Prens Harry ABD'de işe başladı

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakan Prens Harry, ABD'de bulunan bir Silikon Vadisi'nde işe başladı. Prens Harry, ABD'de bulunan bir Silikon Vadisi'nde işe başladı. Prens Harry profesyonel koçluk, ruh sağlığı tavsiyeleri sunan girişimde tecrübelerini paylaşacakç

Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry, Silikon Vadisi'nde bir girişimde üst düzey yönetici olarak işe başladı.

The Guardian'da yer alan habere göre, Prens Harry profesyonel koçluk, ruh sağlığı tavsiyeleri sunan 1 milyar dolarlık bir Silikon Vadisi girişiminde üst düzey yönetici olarak göreve başladı.

TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

Sussex Dükü, "acıyı amaca dönüştürme gücü" üstüne tecrübelerini "BetterUp" isimli şirketteki müşterileri için kullanmayı umduğunu söyledi.

Prens Harry, Kraliyet ailesi görevlerini bıraktıktan sonra ilk kez bir özel şirkette görev almış olacak. Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'ye taşındıktan sonra Netflix'le de milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

Prens Harry ABD'de işe başladı ile ilgili etiketler İngiltere ABD Prens Harry kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.