Premier Lig ekipleri Newcastle United ve Leeds United, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a talip oldu

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'a Newcastle United ve Leeds United resmen talip oldu. Uğurcan Çakır'ın yeni sezonda Premier Lig'de oynama ihtimali yüksek. Uğurcan daha pek çok kulüp tarafından da takip ediliyor. Suudi Arabistan devlet fonuna satılan ve yeniden yapılanma konusunda çalışmalar yapan Newcastle şu anda Uğurcan'ı transfer etmeye en yakın takım olarak gözüküyor.

Trabzonspor'a şampiyonluk yarışında en büyük katkıyı veren isimlerin başında gelen kaptan Uğurcan Çakır, her an yuvadan uçabilir. İngiliz basını, Newcastle United ve Leeds United'ın, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un kapısını resmen çaldığını duyurdu.

UĞURCAN PREMIER LİG'E DOĞRU

Avrupa'nın en yüksek kurtarış yüzdesine sahip kalecisi olarak dikkat çeken Uğurcan daha pek çok kulüp tarafından da takip ediliyor. Akşam'da yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan devlet fonuna satılan ve yeniden yapılanma konusunda çalışmalar yapan Newcastle şu anda Uğurcan'ı transfer etmeye en yakın takım olarak gözüküyor.

Premier Lig ekipleri Newcastle United ve Leeds United, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a talip oldu ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Uğurcan Çakır Newcastle United leeds united
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.