Premier Lig ekibi Arsenal'e Ajax'tan genç savunmacı

İngiliz temsilcisi Arsenal, Ajax'dan 22 yaşındaki savunmacı Jurrien Timber'ı kadrosuna kattığını açıkladı. 22 yaşındaki futbolcu, genç yaşına rağmen Hollanda Milli Takımı formasını 15 kez giyerken, geride kalan sezon Ajax ile 34'ü Hollanda Ligi, 6'sı Şampiyonlar Ligi, 2'si Avrupa Ligi, 4'ü Hollanda Kraliyet Kupası ve 1'i Hollanda Süper Kupası olmak üzere 47 maçta oynarken, 2 gol, 2 asist katkısı sağladı.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, Ajax'dan 22 yaşındaki Hollandalı savunmacı Jurrien Timber'ı kadrosuna dahil ettiğini bildirdi.

Arsenal Sportif Direktörü Edu Gaspar, Jurrien'i Arsenal'e getirdikleri için çok mutlu oldukları ve uzun süredir hayranlık duydukları bir oyuncu olduğunu aktardı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta ise transferle ilgili, "Sistemimize uyum sağlayacak ve kadroya çok fazla kalite katacak, çok yönlü bir genç defans oyuncusu, Jurrien genç bir oyuncu ama şimdiden çok şey başardık" ifadelerini kullandı.

 

Premier Lig ekibi Arsenal'e Ajax'tan genç savunmacı ile ilgili etiketler Arsenal Ajax
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.