Premier League yıldızlarına hırsız saldırıları bitmiyor... Joao Cancelo'nun evine girip saldırdılar!

Manchester City'nin Portekizli sol beki Joao Cancelo, evine giren hırsızların saldırısına uğradığı açıkladı. Yüzündeki yara iziyle fotoğraf paylaşan 27 yaşındaki yıldız, "Maalesef bugün bana ve aileme zarar vermek isteyen dört korkak tarafından saldırıya uğradım. Direnmeye çalıştığınızda olan bu" dedi. Kısa süre önce Reece James'in evine de hırsız girmiş ve madalyalar çalınmıştı.

Manchester City'nin Portekizli sol beki Joao Cancelo, evine giren hırsızların saldırısına uğradı.

Instagram hesabından dört hırsızın saldırısı sonucu uğradığı darbın izlerini göstermek için fotoğrafını paylaşan Cancelo, "Maalesef bugün bana ve aileme zarar vermek isteyen dört korkak tarafından saldırıya uğradım. Direnmeye çalıştığınızda olan bu. Mücevherlerimizi çaldılar ve yüzümü bu hale getirerek ayrıldılar. Benim için en önemli şey ailem ve çok şükür hepsi iyi. Bu yaşadığım, hayatımda üstesinden gelmem gereken birçok zorluktan sadece bir tanesi. Her zamanki gibi metanetli ve güçlüyüm." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup lideri olarak son 16 turuna kalan ve Premier League'in zirvesinde bulunan Manchester City'nin performansında önemli rol oynayan Cancelo, bu sezon 26 maçta görev yaptı, 3 gol kaydetti.

Premier League yıldızlarına hırsız saldırıları bitmiyor... Joao Cancelo'nun evine girip saldırdılar!

BU İLK SALDIRI DEĞİL...

27 yaşındaki Cancelo ve ailesine yapılan saldırı, Premier League yıldızları için bir ilk değil... Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Arsenal döneminde Londra'da sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğramış ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın atılganlığı sayesinde yaralanmadan kurtulmuştu.

Mart ayında Everton kalecisi Robin Olsen ve ailesi bir çeteyle karşı karşıya kaldı.

Mayıs 2020'de Tottenham oyun kurucusu Dele Alli 2 milyon sterlinlik evinde iki bıçaklı tarafından saldırıya uğradı.

Ekim ayında ismi açıklanmayan bir üst düzey futbolcunun 1,5 milyon sterlinlik evinde palalı haydutlar tarafından saat mücevherleri ve elektrikli cihazlar çalınarak bağlandığına dair haberler vardı.

Chelsea'nin yeni yıldızlarından İngiliz sağ bek Reece James, Eylül ayında Şampiyonlar Ligi ve Euro 2020 madalyalarını alan soyguncuları gösteren CCTV görüntülerini paylaştı.

Premier League yıldızlarına hırsız saldırıları bitmiyor... Joao Cancelo'nun evine girip saldırdılar! ile ilgili etiketler Manchester City Joao Cancelo premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.