Premier League tarihinin en skorer Afrikalı futbolcusu Mohamed Salah

Manchester United'a attığı 3 golle gol sayısını 107'ye çıkaran Mohamed Salah, Didier Drogba ile paylaştığı "Premier League tarihinin en skorer Afrikalı futbolcusu" unvanını tek başına ele geçirdi. Mısırlı yıldız ayrıca United'a karşı Old Trafford'da hat-trick yapan ilk futbolcu oldu.

Premier League'de 9. hafta kapanış maçında Liverpool, Manchester United'ı 5-0 yendi. Maçta 3 gol atan Mohamed Salah, Premier League'de United'a karşı Old Trafford'da hat-trick yapan ilk futbolcu oldu.

Gol sayısını 107'ye çıkaran Mısırlı yıldız, Fildişi Sahilli santrfor Didier Drogba ile paylaştığı "Premier League tarihinin en skorer Afrikalı futbolcusu" unvanını tek başına ele geçirdi.

10 maçtır gol atan 29 yaşındaki futbolcu, Liverpool tarihinde 10 maç üst üste gol atan ilk ve tek futbolcu oldu. 2017 yazında AS Roma'dan 42 milyon euro bonservisle transfer edilen Salah, kulüp tarihinin en büyük isimleri arasına adını yazdırırken güncel piyasa değerini 100 milyon euronun üzerine çıkardı.

BU SEZON MAKİNEYE BAĞLADI

Bu sezon Premier League'de 9 maçta 10 gol, 5 asisti bulunan yıldız isim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta 5 kez gol sevinci yaşadı.

United ayrıca 1955'teki 5-0'lık Manchester City mağlubiyetinden bu yana ilk kez sahasında gol atamadan 5 gol yedi. Puanını 21'e yükselten Liverpool, 2. sıradaki yerini korudu. 14 puanda kalan Manchester United ise 7'nciliğe geriledi.

Premier League tarihinin en skorer Afrikalı futbolcusu Mohamed Salah ile ilgili etiketler Liverpool mohamed salah premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.