Prefabrik evlerde bayram kampanyası! 3+1 lüks prefabrik konut 416 bin TL'den satışa sunuldu!

Deprem felaketinin ardından arama motorlarında sıklık ile sorgulanan konu başlıklarından biri olan prefabrik evler, nisan ayına girilmesi ile birlikte indirim müjdesi ile duyuruldu. Prefabrik ev satıcıları, kampanyalı fiyatlarına ilişkin detayları paylaştı.

Senelerdir Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğuna dikkat çeken deprem uzmanları, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından daha da yakından takip edilmeye başlandı. Deprem uzmanlarının olası depremlere ilişkin yaptıkları açıklamaları can kulağı ile dinleyen vatandaşlar, yaşadıkları deprem korkusu ile başa çıkabilmek adına büyük şehirlerden göç etmeye başladı. Bu noktada özellikle daha önce de 1999 yılında meydana gelen Gölcük depremi ile sarsılmış olan İstanbulluların, fay hatlarından uzak bölgeleri araştırmaya devam ettikleri gündeme geldi.

Başta İstanbul olmak üzere pek çok farklı ilin deprem riski ile karşı karşıya olduğunu belirten deprem uzmanları hem yetkilileri hem de vatandaşları net bir dil ile uyardı. Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu ve her an bir yerlerde şiddetli depremlerin meydana gelebileceğini ifade eden bilim insanlarının açıklamalarının ardından arama motorlarında sık sık prefabrik evlere yönelik araştırmalar yapılmaya başlandı. Prefabrik evlerin maddi açıdan betonarme evlere göre çok daha uygun olması yanı sıra depreme de daha dayanıklı olması, vatandaşları cezbetmeye başladı. Bu noktada devreye giren prefabrik ev satıcıları, nisan ayı için özel olarak belirlenmiş olan kampanyalı fiyatları paylaştı.

PREFABRİK EVLERDE KAMPANYA BAŞLADI!

Prefabrik evlerde bayram kampanyası! 3+1 lüks prefabrik konut 416 bin TL'den satışa sunuldu!

Nisan ayına girilmesi ile birlikte yeni bir duyuru yayınlayan prefabrik ev satıcıları, birçok modelde indirime gidilmiş olduğunu bildirdi. 2+1, 3+1, tek katlı, dubleks gibi pek çok farklı modele sahip olan prefabrik evlerin şu an kampanyalı fiyatlardan satışta olduklarını belirten sektör temsilcileri, ayrıntılı bilgiler paylaştı.

KAMPANYALI PREFABRİK EV FİYATLARI

5 Nisan 2023 tarih itibari ile geçerli olan kampanyalı prefabrik ev fiyatları ve ilgili evlerin özellikleri şu şekilde açıklandı:

  • 3+1 85 metrekare süper kampanyalı prefabrik ev: 458.900 TL
  • 2+1 70 metrekare süper kampanyalı prefabrik ev: 309.900 TL
  • 3+1 81 metrekare süper kampanyalı prefabrik ev: 416.900 TL
Prefabrik evlerde bayram kampanyası! 3+1 lüks prefabrik konut 416 bin TL'den satışa sunuldu! ile ilgili etiketler prefabrik ev Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.