Postmodern Çocuk Filozof Atakan Geri Döndü!

Bir dönem tüm Türkiye'nin konuştuğu Atakan Kayalar geri döndü. 10 yaşındakik filozof Atakan 5 ayda 250 felsefe kitabı okuduğunu söyleyerek herkesin ilgisini çekti.

Konuşma üslubu, felsefeye merakı ve yaşının ilerisinde bilgisiyle dikkat çeken Atakan Kayalar, takdir edildiği kadar tartışmaların da merkezi haline gelen bir isim oldu.

Postmodern Çocuk Atakan Kayalar Geri Döndü

Uzun süredir ekrana gelmeyen Filozof Atakan, merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz Kasım ayında bir Tv programına katıldığı ortaya çıkan Atakan Kayalar'ın son hali dikkat çekti.

5 ayda 250 kitap okuduğunu söylemişti! Filozof Atakan şimdilerde ne yapıyor?

Programın sunucusu Yeşim Salkım'ın "Senin içinde olgun bir ruh var, öyle hissediyorum. Duygusal anlamda özel bir çocuk olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

"Ne kast ediyorsunuz özel derken. Her çocuk özeldir. Benim öyle çok da özellik biz durumum yok. Bence çocuğun neye ilgisi varsa o alana yönlendirilmeli. Kimi çocuk var, görsel sanatları iyi yapıyor. O alana yönlendirilmeli." şeklinde cevap verdi.

"Birden ünlenince üzerimde bir yorgunluk oldu. Ama bu yorgunluğu kısa sürede attım. Tanınmak da kötü bir şey değil. İyiydi, güzeldi... Şimdi de edebiyata ilgim var.Oğuz Atay'ı seviyorum. Kendisi de hemşehrim. Onun dışında tarih okuyorum." diyen Filozof Atkan'ın hiç değişmemesi dikkat çekti.

Postmodern Çocuk Filozof Atakan Geri Döndü! ile ilgili etiketler atakan kayalar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.