Porto Inter rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Porto ile Inter karşı karşıya geliyor. 1-0’lık Inter galibiyetiyle sona eren ilk maçın hemen ardından rövanş karşılaşmasında zevkli bir mücadele bekleniyor. Peki, Porto Inter maçı ne zaman yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Porto ile Inter karşılaşıyor. İlk maçta Inter’in 1-0’lık galibiyetinin ardından rövanş maçında Portekiz’de çetin bir mücadele yaşanması bekleniyor.

Estadio do Dragao’da 14 Mart Salı akşamında saat 23.00'da başlayacak Porto Inter maçı EXXEN ile TV8.5 kanallarından canlı yayınlanacak.

Rövanş karşılaşması öncesi Porto'da Otavio kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Inter'de ise Milan Skriniar, Joaquin Correa ve Dalbert Henrique sakatlıkları sebebiyle sahada olamayacak.

Porto Inter

Porto ile Inter arasında oynanan son 5 karşılaşmanın 3'ünü Inter, 1'ini Porto kazanırken 1 mücadele beraberlikle tamamlandı.

Porto Inter Muhtemel 11'ler:

Porto: Costa, Mario, Pepe, Cardoso, Sanusi, Grujic, Uribe, Franco, Pepe, Galeno, Taremi

Inter: Onana, De Vrij, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Hakan, Mkhitaryan, Dimarco, Martinez, Lukaku

Porto Inter rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Porto Inter UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.