Porto Galatasaray maç özeti

Porto Galatasaray maç özeti... Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Porto'ya konuk oldu. Futbolseverler maçın özetini izlemek istiyor. Goller ve geniş özet haberimizde...

Porto Galatasaray maç özeti... Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Portekiz ekibi Porto'ya konuk oldu. Galatasaray taraftarları maçın özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. İşte Porto Galatasaray maçının özeti ve golleri...

Porto Galatasaray maç özeti

 MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

79' Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Sofiane Feghouli ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Sinan Gümüş uçarak kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

76' Gole bir kez daha yaklaşıyoruz! Sol çaprazdan ceza sahasına hareketlenen Garry Rodrigues pasını ceza sahası içi sol çaprazında bulunan arkadaşı Sinan Gümüş'e gönderiyor. Sinan topla birlikte kaleye doğru yönelirken bir anda dönerek pasını penaltı noktasının sol tarafına doğru hareketlenen Garry Rodrigues'e gönderiyor. Garry Rodrigues müsait pozisyonda vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden az farkla dışarı gidiyor.

72' Sarı kırmızılı temsilcimiz bu dakikalarda kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

69' Mavi beyazlılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jesus Corona oyundan alınırken yerine Oliver Torres oyuna dahil oluyor.

68' Temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ryan Donk oyundan alınırken yerine Selçuk İnan oyuna dahil oluyor.

60' Orta alanın sağ tarafında Henry Onyekuru rakibi Danilo Pereira'yı geçmek isterken yerde kalıyor. Hakem Michael Oliver, Danilo'nun rakibini çektiğini işaret ederek oyuncuyu sarı kart ile cezalandırıyor.

58' Porto'da Otavio Fernando Reges'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

54' Savunmada topu ayağından çıkartmakta güçlük çeken Martin Linnes rakibi topu kaptığı anda ceza yayı sol tarafında rakibini faulle durduruyor ve pozisyon sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Portekiz temsilcisi kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

52' Jesus Corona'nın ara pası ile sağ çaprazda Moussa Marega kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak yan hakemin bayrağı golcü oyuncu için kalkıyor.

54' Savunmada topu ayağından çıkartmakta güçlük çeken Martin Linnes rakibi topu kaptığı anda ceza yayı sol tarafında rakibini faulle durduruyor ve pozisyon sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Portekiz temsilcisi kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

52' Jesus Corona'nın ara pası ile sağ çaprazda Moussa Marega kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak yan hakemin bayrağı golcü oyuncu için kalkıyor.

49' GOL... Malesef Porto Moussa Marega ile öne geçiyor... Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Moussa Marega yükseliyor ve kafa vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimizin vuruşu ile başlıyor.

45' Orta alanın sol tarafında topu kontrol eden Sinan Gümüş topla birlikte hızla çıkıyor. Ceza sahasına yönelen tecrübeli oyuncu ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak kaleci Iker Casillas kurtarışı ile bir kez daha sahneye çıkıyor.

44' İkili mücadelede rakibini formasından çeken oyuncumuz Serdar Aziz sarı kart görüyor.

42' Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Yacine Brahimi doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajımızdan geri dönüyor.

39' Net bir fırsattan daha yararlanamıyoruz! Ryan Donk'un havadan uzun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Henry Onyekuru meşin yuvarlağı düzelterek çok sert vuruyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

38' Bir kez daha gole çok yaklaşıyoruz! Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Younes Belhanda pasını ceza yayı sol tarafında bulunan Garry Rodrigues'e veriyor. Garry Rodrigues bekletmeden ara pasını ceza sahası içine kaçan Yuto Nagatomo'ya gönderiyor. Japon oyuncu müsait pozisyonda yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Iker Casillas açıyı kapatarak gole izin vermiyor.

37' Alex Telles sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Felipe Augusto istediği vuruşu gerçekleştiremiyor.

34' Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Younes Belhanda ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Savunma ile birlikte yükselen Serdar Aziz malesef topa yetişemiyor.

31' Sarı kırmızılı temsilcimizde Ryan Donk rakibi Jesus Corona'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

30' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Porto'nun topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

27' Portekiz temsilcisi gole çok yaklaşıyor. Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Jesus Corona bireysel çabası ile rakibini geçerek son çizgiye iniyor ve ortasını uzak direğin hizasındaki altıpas çizgisinin gerisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Yacine Brahimi sağ ayağı ile vole vuruşunu ancak kalecimiz Fernando Muslera sol köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

23' Ceza yayı sağ çaprazından kullandığımız serbest vuruşta Maicon Roque doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

21' Sağ kanatta topla buluşan Jesus Corona ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu kafa ile karşılamayı başarıyor.

18' Ceza yayının gerisinde topu önünde bulan Hector Herrera doğrudan kaleyi düşünüyor ancak bu top doğrudan kaleci Fernando Muslera'nın üzerine gidiyor.

16' Garry Rodrigues'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Younes Belhanda sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

13' Gole çok yaklaşıyoruz! Savunma arkasına sağ kanada gönderilen topu kontrol eden Henry Onyekuru ceza sahasına girerek son çizgiye iniyor ve ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Sinan Gümüş gelişine vuruşunu yapıyor ancak savunmada Maxi Pereira son anda araya girerek mutlak bir gole engel oluyor.

9' Alex Telles sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Yacine Brahimi'ye gönderiyor. Yacine Brahimi topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

6' Portekiz temsilcisi sol kanattan Alex Telles ile köşe vuruşu kullanıyor. Alex Telles'in ortasında altıpas sol çaprazında topa yükselen Moussa Marega kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden az farkla dışarı gidiyor.

3' Younes Belhanda sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor. Gelen topa kaleci Iker Casillas ile birlikte yükselen Maicon kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

2' Sol kanattan Younes Belhanda'nın kullandığı taç atışı sonrasında ceza yayı sol tarafında topla buluşan Sinan Gümüş bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Iker Casillas'ın üzerine gidiyor.

1' Müsabaka ev sahibi Porto'nun vuruşu ile başlıyor.

Porto Galatasaray maç özeti ile ilgili etiketler Porto Galatasaray Maç özeti izle geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.