Porto - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto ile karşı karşıya gelecek. Peki Porto Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, yayıncısı belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar deplasmanda Portekiz ekibi Porto ile 3 puan mücadelesi verecek. Futbolseverler Porto Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, yayıncısı belli mi? gibi sorulara yanıt arıyor. Mücadele Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak. Maçın yayıncısı henüz belli değil ama beIN SPORTS Haber'den canlı yayınlanması bekleniyor.

Porto - Galatasaray maçı hangi kanalda?

GALATASARAY'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor.

TERİM'DEN MECBURİ ROTASYON

Erzurumspor maçında olduğu gibi Feghouli'nin 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca cezası nedeniyle Süper Lig'de forma giyemeyen Belhanda Porto maçında sahaya 11'de çıkacak. Onyekuru ya da Sinan Gümüş'ün forvette oynaması bekleniyor. Ayrıca Nagatomo ve Linnes Serdar ve Maicon ile birlikte savunmada görev yapacak.

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Donk, Gary Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Onyekuru

PORTO'DA ABOUBAKAR YOK

Porto'nu ligde oynadığı Tondela maçında sakatlanan ve ameliyat olan Aboubakar ilk devreyi kapattı. Golcü futbolcu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Porto - Galatasaray maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Porto hangi kanalda saat kaçta yayıncı kuruluş beın sports haber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.