Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu maçında Türkiye A Milli takımımız deplasmanda Portekiz karşısına çıkıyor. UEFA’nın şifresiz yayın hakları kapsamında Portekiz Türkiye maçının TRT 1'den izlenebilmesi için Türksat 4A uydu frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekiyor. İşte, 2022 TRT 1 güncel 4A Türksat uydu frekans bilgileri…

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Portekiz ile Türkiye karşı karşıya geliyor. 24 Mart Perşembe akşamında saat 22.45’te başlayacak Portekiz Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Porto’daki Dragao Stadyumu'nda Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından şifresiz daha kaliteli ve kesintisiz olarak izlenebilmesi için Türkiye kapsama alanındaki Türksat 4A uydu frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir.

Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022

İşte TRT 1 Türksat 4A Uydu Frekans Bilgileri

Frekans 11794
Polarizasyon V(Dikey)
Sembol Oranı 30000
FEC 3/4

Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022 ile ilgili etiketler Türkiye Portekiz fıfa dünya kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.