Portekiz ekibi Benfica'dan Haris Seferovic, Galatasaray'a kiralık olarak imza atacak

Galatasaray, Benfica'dan Haris Seferovic transferinde sona geldi. İsviçreli futbolcu, satın alma opsiyonu ile birlikte sarı-kırmızılı takıma kiralık olarak imza atacak.

Galatasaray, forvet takviyesi için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılılar, adı bir süredir gündemde yer alan Haris Seferovic için hem oyuncu hem de kulübü Benfica ile anlaşma sağladı.

OPSİYONLU KİRALIK

Galatasaray, 30 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz olarak Portekiz ekibinden kiralık olarak kadrosuna katacak. Sporx'te yer alan habere göre; İsviçreli golcü için yapılacak anlaşmada satın alma maddesi de yer alacak.

Seferovic'in Galatasaray formasıyla 15 maça çıkması durumunda, 3.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek. Tecrübeli futbolcuya ise yıllık 2 milyon Euro maaş verilecek.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Galatasaray'ın, Haris Seferovic'in transferini pazartesi günü resmen açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Benfica'da 15 maça çıkan Seferovic, 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Portekiz ekibi Benfica'dan Haris Seferovic, Galatasaray'a kiralık olarak imza atacak ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Benfica Portekiz Haris Seferovic
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.