Portakal'ın yerine gelen isim belli oldu

Fox TV Ana Haber'i sunan Fatih Portakal ile kanalın yolları bugün yapılan resmi açıklamalarla ayrılmıştı. Fox TV Portakal'ın emeklilik kararı aldığını duyurmuştu. Portakal'ın ardından Fox Ana Haber'i kimin sunacağı merak konusu olmuştu. Sosyal medyada Nevşin Mengü ve İsmail Küçükkaya'nın adı geçse de kanal yönetimi sürpriz bir isimde karar kıldı. Candaş Tolga Işık bu kişinin Selçuk Tepeli olduğunu açıkladı.

Yaz döneminde Ana Haber'e veda eden ve uzun tatilin ardından ekrana dönmesi beklenirken sürpriz bir şekilde emeklilik kararı alan Fatih Portakal'ın yerine kim gelecek sorusu günün en çok merak edilen konusuydu.

Bu konuda iki isim öne çıkmıştı. Bunlardan ilki kanalın sabah kuşağında Çalar Saat programını hazırlayan İsmail Küçükkaya idi. 

Bir diğer isim ise Nevşin Mengü'ydü. 

Ancak Fox TV sürpriz bir isme ana haberi teslim etme kararı aldı. 

Doğan Şentürk yönetimindeki Fox haberden ayrılan Fatih Portakal'ın yerine gelecek ismi ise gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından açıkladı. 

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile telefonla görüştüğünü belirten Işık, Portakal'ın yerine gelecek ismin ise Selçuk Tepeli olduğunu söyledi. Işık, sürpriz gelişmeye ilişkin sosyal medya hesabından "Az önce FOX Haber’in başarılı Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’le konuştum, “Fatih Portakal’ın yerine ana haber bültenini artık Selçuk Tepeli sunacak” dedi." mesajını paylaştı. 

Portakal'ın yerine gelen isim belli oldu

Portakal'ın yerine gelen isim belli oldu - Resim : 2

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Tepeli, IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri mastırını yaptı.

Aynı okulda Yazılı Basın Yönetim ve Hukuku mastırını da tamamlayan Selçuk Tepeli Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmenliği görevlerini ifa etti.

Habertürk TV'de Ceyda Karan'la birlikte Eksen adlı programı yapan Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde de bulundu.

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.