Popstar Salih Zülüfoğlu kime benzetildi?

Yılların efsane yarışması Popstar geçen hafta Kanal ekranlarında yayın hayatına başladı.Jüri koltuğunda; Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo bulunuyor. Televizyona damga vuran yarışma Popstar'da birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını göstermeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanan bölümde yarışmacılardan Salih Zülüfoğlu'nu Armağan Çağlayan ünlü bir isime benzetti. Peki Popstar Salih Zülüfoğlu kime benzetildi? Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında başlayan Popstar ikinci bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Yıllardır pek çok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen yarışma kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta yayınlanan bölümünde Salih Zülüfoğlu haftanın birinci oldu. Bu hafta yayınlanan bölümde Salih Zülüfoğlu, Armağan Çağlayan tarafından birine benzetildi. Peki Peki Popstar Salih Zülüfoğlu kime benzetildi? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_5

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

Salih Zülüfoğlu dün yayınlanan Popstar'da kime benzetildi? İzle!

DRAKE KİMDİR?

Aubrey Drake Graham Kanadalı aktör ve müzisyendir. Degrassi: The Next Generation adlı dizide canlandırdığı Jimmy Brooks karakteriyle ün kazandı. Rapçi olarak, Drake sahne adını kullanmaktadır.Haziran 2009'da Lil Wayne'in Young Money Entertainment adlı plak şirketiyle sözleşme yapmadan önce,[3]bu şirket ile yakın ilişkiler içindeydi.Drake'in ilk stüdyo albümü Thank Me Later, 15 Haziran 2010, ikinci stüdyo albümü Take Care 15 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürüldü.İlk iki albümü de Billboard Hot 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı ve milyonlar sattı.Drake, Take Care albümü ile 2013 Grammy Ödülleri'nde En İyi Rap Albümü ödülünü kazandı. Take Care albümünü desteklemek için çıktığı Club Paradise Turnesi, dünya çapında 42,000,000 $ hasılat elde ederek 2012 yılının en başarılı hip-hop turnesi oldu. Drake'in son albümü Nothing Was The Same ise 24 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürüldü.Albüm ilk haftasında Amerika'da 658,000 gibi ulaşılması zor bir satış rakamı yakalayarak Billboard Hot 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Bu albümden çıkan teklileri Started From The Bottom ve Hold On We're Going Home Billboard Hot 100 listesinde ilk beşe girmeyi başardı..Nothing Was The Same 18 Ekim 2013 itibarıyla tüm dünyada 1,116,000 sattı.

drake

Drake, bugüne kadar dünya çapında yaklaşık 6 milyon albüm sattı.1 Grammy Ödülü, 3 Juno Ödülü, 6 BET Ödülü kazandı. 2012 MTV Video Müzik Ödülleri'nde 5 adaylıkla Rihanna ile birlikte en çok aday gösterilen şarkıcı oldu. HYFR şarkısına çektiği kliple En İyi Hip-Hop Videosu ödülünü kazandı.Drake ayrıca Birçok Billboard rekorunu elinde bulunmaktadır.12 bir numarayla Billboard'ın Hot Rap Songs listesinde en çok 1 numaraya sahip sanatçıdır. Ağustos 2012'de Billboard'ın Hot R&B/Hip-Hop Songs listesinde onuncu 1 numarasına ulaşarak Jay-Z'yi geçti ve rekoru ele geçirdi. Ekim 2013'te Hold On We're Going Home şarkısıyla 11. bir numarasına ulaşarak bu alandaki rekorunu egale etti.

JÜRİ ÜYESİ ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçti. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora programına başladı. Avukatlık stajını Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a geldi.
MedYapım’ın kurulduğu bir esnada arkadaşının da yardımıyla hazırlık elemanı olarak işe başladı. Kısa süre içerisinde editörlüğe kadar yükselip genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde 11 yıldır çalıştığı MedYapım’dan ani bir kararla ayrıldı. MedYapım'da çalıştığı dönemde Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok başarılı yapıma editoryal koordinator olarak imzasını attı.

2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne hızlı bir geçiş yaptı.

Bu sırada Finansbank ile Avea markalarının reklamlarında, Belalı Baldız ve İmkansız Aşk adlı dizilerde konuk oyuncu olarak oyunculuk yeteneğini gösterme fırsatı buldu. 2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladıktan bir süre sonra çeşitli röportajlara da imzasını attı. Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra röportajlarına Esquire dergisinde devam etti. Aynı zamanda Dishy dergisinde de "Tortu Takvimi" adında bir köşe hazırladı.

MedYapım’dan ayrıldıktan sonra görevine Doğan TV bünyesinde yer alan D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak devam etti. "Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılıklarını üstlendi. 2006 yılı yaz döneminde Star TV ekranlarında “Son Ütücü” adlı talk show programını yaptı.

2006 yılının bitmesiyle birlikte D Productions’taki görevinden ayrıldı ve “Son Ütücü” programı da ekranlara veda etti. 2007 yılında Osman Yağmurdereli ile birlikte "Ar&Ya" yapım şirketini kurmuştur. Ar&Ya Yapım şirketinde "Dilimin Ucunda"," Kadınlar ve Erkekler" ve sunuculuğunu üstlendiği talk show programı "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" programına imzasını attı.

Armağan Çağlayan 2008 yılında Ayşe Taş ile "Çok Yaşa Sen Ayşe" programını yaptı. Daha sonra "Format Yapımcılık" şirketini kurdu. 2009 yılında yapımcılığını yaptığı "Olmaz Böyle Şey" adlı program ile Türkiye'nin yetenekleri ile yurtdışındaki yetenekleri bir araya getirdi. 2009 yılında Play Yapımcılık'ın üstlendiği "Altın Kızlar" adlı programın formatını yurtdışından getirdi. Bu arada Popstar Alaturka'da jüri üyelğine devam etti.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araştırma görevlisi olarak İletişimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.

Popstar Salih Zülüfoğlu kime benzetildi? ile ilgili etiketler popstar salih zülüfoğlu kime benzetildi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.