Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok''

İnci Taneleri dizisi ile popülerleşen pavyon dansının ardından Dilber akımı başladı. Popstar Mehtap, Dilber dansının trend olmasına tepki gösterdi.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrol olduğu İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı çok konuşulmuştu. Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından Dilber akımı başlamıştı. Pavyon dansına ve pavyon elbiselerine olan ilgi artmıştı.

Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok''

Survivor yarışmacısı Sema Aydemir ve Gülşen de yaptıkları pavyon dansı ile gündeme gelmişti. Pavyon dansının popülerleşmesinin ardından birçok isimden tepki gelmişti.

Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok'' - Resim : 2

MEHTAP YILMAZ'DAN PAVYON KÜLTÜRÜNÜN POPÜLERLEŞTİRİLMESİNE TEPKİ!

Popstar yarışmacı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz'dan Dilber akımına tepki geldi. Mehtap Yılmaz, "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar" dedi.

Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok'' - Resim : 3

Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok'' ile ilgili etiketler İnci Taneleri Mehtap Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.