Popstar Mehtap'tan Armağan Çağlayan'a: ''Asıl şimdi utanıyorum!''

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla meşhur olan Mehtap Yılmaz, arasının bozuk olduğu Çatlak Şanzel'i kendi programında ağırlayan Armağan Çağlayan için sert ifadeler kullanmıştı. Armağan Çağlayan da şarkıcı Mehtap'ın kendisine borcu olduğunu ifşa etmişti. Armağan Çağlayan'a 7 bin TL borcu olan şarkıcı Mehtap konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz, konuk olduğu 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Kendisi için ''Benden dayak yedi'' iddiasından bulunan Çatlak Şanzel'i programında ağırlayan Armağan Çağlayan'ı hedef alan Mehtap, ''Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan aynı kişiyi programlarına çıkarıp arkamdan sallattırdılar. Armağan Çağlayan'a da aynı konudan kırgınım. İkisiye de aynı şeyi yaşadım. Sırtımdan hançerleme olayı yaptılar. Armağan Çağlayan'ın ne emeği var benim üzerimde? Ben reyting makinasıydım. Hangi yarışma programında 'Birazdan yarışmacı çıkacak' diye. Armağan Çağlayan'ı aramadım, asla aramam da. Yapılan yanlışları unutmam. Bir tek ben vardım yarışmada deli denyo içlerinde. En çok SMS bana gelirdi. Biliyorsunuz zaten. Ama oradan ben bir sevgi, gönül bağı var zannediyordum meğer hep sırtımdan bıçaklamışlar. Şimdi ne severim, ne sayarım, ne saygı duyarım. Benden uzak olsunlar. Sen getirtip konuşturtacaksın...'' ifadelerini kullanmıştı.


Mehtap'ın sözleri karşısında sinirlenen Armağan Çağlayan ise Twitter hesabından paylaşımda bulunarak isim vermeden Mehtap'ı hedef almıştı. Şarkıcı Mehtap'ın kendisine yıllar öncesinden borcu olduğunu belirten Çağlayan, ''Ben ruhumu,bedenimi toplamaya çalışırken çıkıp orada burada, benim hakkımda konuşmaya, “insan” olarak utanmıyor musunuz? Ben olsam çok utanırım! Hoş siz kasetimin masterını stüdyodan çaldılar yeniden okuyacağım diye aldığınız borçları ödemediğiniz için utanmıyorsunuz! O’nu konuşturan magazincilere sitemim daha büyük! Hepimizin derdi başka!'' ifadelerini kullanmıştı.


Armağan Çağlayan'ın aldığı borçları geri ödemediğini belirtmesinin ardından Mehtap sessizliğini bozdu. Armağan Çağlayan'ın attığı tweete yanıt veren Mehtap şu ifadeleri kullandı:


1.çok geçmiş olsun yarışmadan sonra bu İstanbulda savaşırken sizden aldığım 7000 bin TL yi gununde ödeyemediğim icin özür dilerim 7 yıldır bana küssünüz ama ben bunu delikanlı gibi @erolkosemusic de 2 yıl önce kendim söyledim 🔺ifşa etmenize gerek yoktu !!!!

2. @Armagan_caglaya bey ben sizin için hayatımı kurtaran adam derdim hep bilirsiniz ama bana da dm den yazdıklarınızı unutamıyorum bu 7000 tl için mehtapa bunlar denirmiydi hayatımı kurtaran adam ? Yalan söyleyen bir katili çıkartıp programınıza o beni kötüledi siz dinlediniz

3. Mehtapa zor zamanında verdiğiniz hemen yarışma sonrası 7000 tl yi odeyemedigim için zamanında özür dilerim benim size hakkım helal olsun varsa eğer tekrar çok geçmiş olsun

4. Şimdi asıl utanıyorum ben sizinle böyle bir durama düştüğüm için sormussunuzya utaniyormusun diye IBAN ATARMISINIZ

 armağan çağlayan - mehtap yılmaz

 

Popstar Mehtap'tan Armağan Çağlayan'a: ''Asıl şimdi utanıyorum!'' ile ilgili etiketler Mehtap Yılmaz Popstar Mehtap Armağan Çağlayan Lerzan Mutlu Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.