POMEM sınavı ne zaman? 28 dönem POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

POMEM parkur bilgisi sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı. Binlerce adayın büyük bir heyecanla beklediği 28. Dönem POMEM sınav giriş belgeleri ve sınav tarihi büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, POMEM sınavı ne zaman? 28 dönem POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! Ayrıntılar haberimizde...

28. Dönem POMEM sınav tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan edildi. Yapılan duyuruda, '28. Dönem POMEM Giriş Sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavına katılacak adayların sınav yeri ve tarihleri açıklanmıştır.' denildi.

POMEM sınavı ne zaman? 28 dönem POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. Adaylar ilan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

POMEM SINAV TARİHLERİ VE GİRİŞ BELGESİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

POMEM sınavı ne zaman? 28 dönem POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler POMEM e-Devlet Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.