Polonya'ya uçuşlarda aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı

Polonya, Covid-19 tedbirleri kapsamında ülkeye girişlerde istenen aşı kartı ve PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırdı. Türk Hava Yolları, Polonya'ya seyahat edecek yolcularını bilgilendirdi.

Avrupa genelinde Covid-19 önlemlerinin kaldıran ülkelere bir yenisi daha eklendi. Polonya'da uygulanan koornavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye girişlerde istenen aşı kartı ve PCR testi ibraz etme zorunluluğu sona erdi.

Bu gelişme üzerine Türk Hava Yolları, sosyal medyadan yolculara bilgilendirmede bulundu. Açıklamada; "Polonya'da uygulanan Covid -19 tedbirleri sona ermiştir. Polonya'ya girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur" denildi.

Polonya'ya uçuşlarda aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Polonya Aşı Kartı pcr
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.