Polislere verilecek promosyon tutarı belli oldu! 27 bin TL tek seferde ödenecek! İşte tarihi...

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesinin karara bağlandığını duyurdu. Promosyon peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla ödenecek.

Polislere verilecek promosyon tutarı belli oldu. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan açıklamada promosyon tutarının 36 ay için 27 bin lira olduğu ve ödemenin tek seferde 1 Kasım'dan itibaren ödeneceği belirtildi. 

İşte EGM'nin polis promosyon açıklaması:

"Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27.000 TL ödenmesi karara bağlanmıştır."

Polislere verilecek promosyon tutarı belli oldu! 27 bin TL tek seferde ödenecek! İşte tarihi... ile ilgili etiketler polis promosyon egm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.