Polislere sigara yasağı!

Özel araçlarda sigara içenlere kesilen ceza uygulaması resmen başladı. Bir yasak da polislere geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı talimat yazıyla polis memurlarından görev saatlerinde tütün ürünlerini tüketmemesini istedi.

Özel araçlarda sigara içenlere kesilen ceza uygulaması başladı. Kamuya açık haldeki kapalı alanlarda içilmesi halinde cezası olan sigara için artık özel araçlar da kapsam dahiline girdi. Yeni dönemde özel araçlarda sigara içilmesi halinde sürücüler para cezasına çarptırılacak. Böylece hususi araçlarda sigara, elektronik nargile ve benzeri tütün ürünleri kullananlar denetimlere yakalanmaları halinde ceza ödeyecek. 

TALİMAT YAYINLANDI

Bir yasak da polislere geldi. Polis memurlarının tütün ürünlerinin tüketimi konusunda adımlar atılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, polislik mesleği vakarının vatandaş nezdinde en üst seviyede kabul görmesi amacıyla 4 maddelik bir talimat yayınladı.

EĞİTİM VERİLECEK

Bu talimat yazısına göre; polislere tütün ürünlerinin tüketimi konusunda kurallara uymaları için eğitim verilecek, kanunun ilgili hükümlere personele tebliğ edilecek, görev saatleri için polislerin tütün ürünlerini tüketmemesi istenecek, kanuna aykırı davranan meslek personeline cezai ve disiplin işlemleri uygulanacak.

Polislere sigara yasağı!

Polislere sigara yasağı! ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü polis sigara sigara yasağı yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.