Polisin üzerine atılan halıdan uyuşturucu çıktı

İstanbul Pendik'te polisin dur ihtarına uymayan şahıslardan birisi evine kaçtı. Şüphelinin pencereden polislerin üzerine halı atması ve halının içinden uyuşturucu çıkması görenleri şoke etti. Arka pencereden kaçan kişi başka bir adreste kısa süre içerisinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 02:00 sıralarında Pendik Esenler Mahallesi Aynalı Çeşme Sokak'ta bulunan şüpheli şahıslar polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçtı.

HALININ İÇİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kovalamaca sonrası şahıslardan biri Aynalı Çeşme Sokağı'nda yakalanırken diğeri aynı sokakta bulunan evine kaçtı. Evine kaçan şahıs polis ekiplerinin üzerine pencereden halı attı. Halının içinde poşete sarılı bir miktar uyuşturucu madde polis ekiplerinin gözünden kaçmadı.

Polisin üzerine atılan halıdan uyuşturucu çıktı

BAŞKA ADRESTE YAKALANDI

Evin arka penceresinden atlayarak kaçan şahsı çevredekiler görerek polise haber verdi. Sokakta yakalanan arkadaşının verdiği başka bir adreste yakalanan ve Polise halı içerisinde uyuşturucu madde atan kişi yakalanınca kelepçe takılmak istenirken polise direndi.

Polis ekiplerinin evde arama başlatması üzerine evin içerisinde biri pitbull cinsi köpek olmak üzere 2 köpek çıktı. Yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Polisin üzerine atılan halıdan uyuşturucu çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Pendik uyuşturucu polis hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.