Polis, bekçiyi yere yatırıp yumrukladı

Şırnak'ta polis ile bekçi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü anlarda polis memuru, bekçiyi yere yatırıp yumrukladı. Olay, kadın bekçinin araya girmesiyle durduruldu. İki memur hakkında da inceleme başlatıldı. Kavga görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Show Haber'de yer alan videoda, nöbet tutan bekçi ve polis arasındaki kavga yer aldı. Bekçi ve polisin yumruklaştığı anlar, kavgayı fark eden kadın bekçinin arkadaşlarını çağırması ile sona erdi.

İKİSİDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Kavganın hemen ardından Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karışan polis ve bekçi görevlerinden uzaklaştırıldı. Kavga anı ise yol kontrol uygulamasındaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis, bekçiyi yere yatırıp yumrukladı

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan anlarda, sinirlenen polisin silahını yere atarak tekme tokat bekçiye vurmaya başladığı görülüyor. Nöbet sırası ya da maske takma yüzünden çıktığı tahmin edilen kavga, bekçinin de karşılık vermesiyle büyüdü. Olay, yerde yumruklaşan meslektaşlarını gören kadın bekçinin görüp ayırmasıyla son buldu.

Polis, bekçiyi yere yatırıp yumrukladı ile ilgili etiketler polis bekçi Kavga video

Sitene Ekle