Polis Özel Harekat'ın 40'ıncı kuruluş yıl dönümüne özel video yayınlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Özel Harekat Başkanlığı'nın 40'ıncı kuruluş yıl dönümü sebebiyle bir video yayınladı. EGM'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "Durmayız... Yorulmayız... Pes etmeyiz... Polis Özel Harekat 40 yaşında" notu yer aldı.

Polis Özel Harekat'ın 40'ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından bir video yayımlandı.

EGM'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Durmayız... Yorulmayız... Pes etmeyiz... Polis Özel Harekat 40 yaşında." ifadeleri kullanıldı.

Çekimleri; Van, Hakkari, Batman, Trabzon, Rize, Antalya, İstanbul ve Ankara'da Özel Harekat polislerince gerçekleştirilen video, teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan Komiser Koray Tunçel tarafından seslendirildi.

Polis Özel Harekat'ın 40'ıncı kuruluş yıl dönümüne özel video yayınlandı ile ilgili etiketler polis Emniyet Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.