Polis kontrolüne takılan oyuncu Birce Akalay 'tanınmamaktan' yakındı!

Polis uygulamasına takılan dizi oyuncusu Birce Akalay, "Güvende miyiz şimdi?" diyerek tepki gösterdi... Kendisini tanımayan polislere sitem eden Akalay, ""Israrla bir zanlı gibi araçtan indirildik" dedi!

Son dönemde artan terör saldırıları üzerine İstanbul genelinde polis kontrolleri artırıldı.

Star TV'de yayınlanan "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinin oyuncularından Birce Akalay bugün sete giderken başından geçen bir olayı Instagram'da takipçileriyle paylaştı.

Yolda polis kontrolüne takılan Akalay, görevli memurların kendisini tanımamış olmasından yakındı, "Israrla bir zanlı gibi araçtan indirildik" diyerek rutin polis kontrolünden şikayet etti.

191220161639524125982_3.jpg

İşte Birce Akalay'ın paylaştığı o olay;

"Yaklaşık 1 saat önce Cağaloğlu Anadolu Lisesi önünde ellerinde buz gibi tüfekleri ve maskeleriyle 2-4 tane çevik kuvvet polisi tarafından aracım durduruldu.

Arabayı kullanan yardımcım ile birlikte sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik. Aracım arandı.

Belli ki beni tanımamıştı, mecbur da değildi üstelik, ama taş kesildim. Az geride İran konsolosluğu önünde militan gibi bir garip kalabalık vardı neler olduğunu anlayamadan araca binmemize izin verildi. Hala kurtulamıyorum etkisinden.

Şunca yıllık hayatımda böyle bir zaman yaşamadık biz. Güvende miyiz şimdi?"

191220161634534129033_3.jpg

Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay 19 Haziran 1984 yılından İstanbul'da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı, fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sundu. Çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.

Avşar Film yapımı olan ve Yer Gök Aşk adlı dizide Havva karakteriyle Murat Ünalmış ile baş rolleri paylaşan Akalay, aynı zamanda rol arkadaşı Ünalmış'la 2011 yılının Mayıs ayında dünya evine girdi. 2012 yılında ise 1,5 yıllık evlilikten sonra boşandı.

Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı.

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

Şu anda Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamaktadır.

Polis kontrolüne takılan oyuncu Birce Akalay 'tanınmamaktan' yakındı! ile ilgili etiketler Birce Akalay polis çevirme arama kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.