Polis katili torbacı, ailesini bıktırmış! Ayağı kazada kırılmış!

Büyükçekmece’de, polis Cihat Ermiş’in katil zanlısı Muhammet Berke Çorak’ın yaptıkları ile ailesini bıktırdığı öğrenildi. Polis kayıtlarına göre 39 kez geliş kaydı bulunan Çorak’ın, babasız büyüdüğü ve annesinin de evlenmesi ile yanında kalan ağabeyini dinlemeyerek, uyuşturucu ile çeşitli suçlara bulaştığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Büyükçekmece’de 155 Polis İmdat’ı arayan bir kişi, oturduğu daireye silahlı saldırı yapıldığını ihbar ederek, polisten yardım istedi.

İHBAR GELEN DAİRENİN KAPI ARKASINDAN ATEŞ EDİLDİ

Bunun üzerine Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bir polis ekibi ihbar üzerine, Muratpaşa Mahallesi Çalıkuşu 1. Sokak Kiptaş Mimar Sinan Evleri 9 Blok 8. daireye gitti. Ekipler dairenin önüne geldiği sırada kapının arkasından silahla ateş edilmesi sonucu polis memuru Cihat Ermiş göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı. Ermiş, ekip arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

POLİS KATİL ZANLISI İLE 9 ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Vatandaşın ihbarı üzerine yardıma gittiği daireden açılan ateşle polis memuru Cihat Ermiş’in şehit edilmesinden sonra, ekipler aralarında katil zanlısı Muhammet Berke Çorak’ın da olduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Poliste yapılan sorguda, 20 yaşında olan ve poliste 32 suç kaydı bulunan Muhammet Berke Çorak, polise ihbarı kendisinin yaptığını ve ateş edenin de yine kendisi olduğunu itiraf etti. Polis kayıtlarına göre polise 39 kez geliş kaydı bulunan Çorak adlı şüpheli, emniyetteki ilk ifadesinde düşmanları olduğunu ve daha önce kapısının zorlandığını belirterek, gece saatlerinde kapıya gelen kişinin düşmanı olabileceğini düşünüp ateş ettiğini öne sürdü.

Polis katili torbacı, ailesini bıktırmış! Ayağı kazada kırılmış!

POLİS KATİLİ ZANLISI AİLESİNİ BIKTIRMIŞ

Büyükçekmece’de polis Cihat Ermiş’in katil zanlısı Muhammet Berke Çorak’ın yaptıkları ile ailesini bıktırdığı öğrenildi. Polis kayıtlarına göre 39 kez geliş kaydı bulunan Çorak’ın, babasının uzun bir süre önce öldüğü, annesinin de bir başkası ile evlenmesi üzerine, psikolojik sorunlar yaşadığı ifade edildi. Zanlı Çorak’ın sokaklarda uyuştucuya ve çeşitli suçlara bulaşması üzerine, ağabeyinin yanına aldığı ancak kendisi ile başedenediği belirtildi.

 MEMLEKETİ TOKAT’TAN KAÇARAK YENİDEN UYUŞTURUCU BATAĞINA SAPLANDI!

İlk suçunu henüz 14 yaşındayken, 2017 yılında hırsızlık yaparak işlediği tespit edilen 20 yaşındaki zanlı Çorak’ın, uyşturucudan uzaklaşması için, ağabeyi tarafından memleketleri Tokat’a götürüldüğü öğrenildi. Tokat’ta bir süre akrabalarının yanında kalan Çorak’ın tekrar İstanbul’a geldiği ve kasten yaralama suçundan 8 kez, uyuşturucu bulundurmak suçundan 12 kez, ateşli silah bulundurmak suçundan 5 kez, taksirle yaralama suçundan 1 kez, hırsızlık suçundan 3 kez, motosiklet hırsızlığı suçundan 1 kez, tehdit suçundan 1 kez ve gasp suçundan 1 kez gözaltına alındığı belirlendi.


Polis katili torbacı, ailesini bıktırmış! Ayağı kazada kırılmış! - Resim : 2

AYAĞINI MOTOSİKLET KAZASINDA KIRMIŞ!

Muhammet Berke Çorak’ın, polis memuru Cihat Ermiş’i şehir etmeden bir hafta önce, motosiklet ile kaza yaparak ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. Zanlı Çorak’ın bu kazada sağ ayağını kırdığı ve olayın meydana geldiği evde kaldığı kaydedildi.

Polis katili torbacı, ailesini bıktırmış! Ayağı kazada kırılmış! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükçekmece polis Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.