Polis ekipleri Oruç Reis'i selamladı

Doğu Akdeniz'deki görevine bakım nedeniyle ara veren Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi 35 gün sonra Antalya'ya demir atmıştı.  Antalya Emniyet Müdürlüğü, kente gelen Oruç Reis'i selamladığı anları klip haline getirerek sosyal medyada paylaştı.

Antalya Limanı açıklarındayken yayınlanan Navtex sonrası 10 Ağustos tarihinde Doğu Akdeniz'e açılan, bölgede petrol ve gaz arayan Türkiye'nin ilk milli sismik araştırma gemisi için Antalya'da polis anlamlı bir klip yayınladı.

Polis ekipleri Oruç Reis'i selamladı

Oruç Reis'in Antalya limanına dönüşü sonrası çekilen görüntülerde, deniz polisi Oruç Reis'e selam durdu, botlu polisler gemi etrafında tur attı. 1 dakikalık klip Oruç Reis'in drone (insansız hava aracı) ile çekilen görüntüleriyle desteklendi.

Polis ekipleri Oruç Reis'i selamladı - Resim : 2
Antalya Emniyet Müdürlüğü klibi, '#oruçreisi ikmal ve bakım için geldiği Antalya Limanı'nda saygıyla selamlıyoruz' hashtagı ile paylaştı. Klip sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

DHA

Polis ekipleri Oruç Reis'i selamladı ile ilgili etiketler polis Antalya Doğu Akdeniz video oruç reis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.