Polis bacağını ısıran köpeğe ateş etti...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde iddialara göre işe gitmek için otobüs bekleyen bir trafik polisi, bacağını ısıran köpeğe tabancayla ateş etti. Köpeğin kaçtığı olayda otobüste bulunanlar ve olaya şahit olanlar polise tepki gösterdi.

Olay, sabah saatlerinde Bayraklı ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, işe gitmek için durakta otobüs bekleyen trafik polisi, kendisine saldıran ve bacağını ısıran sokak köpeğine tabancayla ateş etti. Olay sonrasında köpek kaçtı. İsminin S.A. olduğu iddia edilen polis, daha sonrada otobüse bindi. Olayı şahit olan vatandaşlar, polise tepki gösterdi ve otobüsün hareket etmesine izin vermedi.

Bir vatandaş tarafından otobüs içerisinden çekilen görüntülerde sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, bir vatandaş polise tepki göstererek şikayetçi olacağını belirtiyor. Bacağından ısırılan polis memuru, otobüse binse de bir süre sonra tepkiler nedeniyle aşağıya iniyor. Öte yandan, polisin ısırmadan sonra aşı olduğu öğrenilirken, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Yaşanan olayın ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"16.08.2018 tarihinde İzmir'de trafik polisinin bir köpeği beylik tabancasıyla vurduğu iddialarının sosyal ve görsel medyada yer alması ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Polis Merkezi Amirliği'nde alınan ifadesinde, 16.08.2018 tarihinde sabah evden işe gitmek üzere ayrıldığını, Soğuksu mevkisinde bir sokak köpeği tarafından ısırıldığını ve köpeği korkutarak uzaklaştırmak amacıyla havaya ateş açtığını, köpeğin saldırısının devam etmesi üzerine öldürme ve yaralama kastı olmaksızın köpeğe yakın yere ateş ettiğini beyan etmiş; şikâyetçiler alınan ifadelerinde, polisi köpeğe ateş ederken görmediklerini ve köpeğin öldüğünü bilmediklerini beyan etmişlerdir. Görevli polis memuru, sağlık kuruluşuna sevk edilmiş, düzenlenen doktor raporunda sağ bacağında köpek ısırığı olduğu anlaşılmış, konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Polis bacağını ısıran köpeğe ateş etti... ile ilgili etiketler polis İzmir köpeği vurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.