Polis aracında provokasyon! / VİDEO

Kadıköy'deki Bahariye Caddesi’nde 'Karneler sizin, gelecek bizim' eylemi düzenleyen öğrenciler, polisin sert tepkisiyle karşılaştı. Liseli öğrenciler önce polis tarafından gözaltına alındı, ardından da bindirildikleri polis aracında coplarla dövüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekerken, akıllara, "Yeni bir Gezi başlatmak isteyen FETÖ'cüler mi devrede?" sorusu geldi!

İstanbul Kadıköy’de polisin uyguladığı şiddet, şaşkınlık yarattı. Liseli Gençlik örgütü Bahariye Caddesi'nde “Karneler sizin, gelecek bizim!” çağrısıyla eylem düzenledi. Alana gelen liseli öğrencilere polis sert bir şekilde müdahale ederek, yaklaşık 30 kişiyi gözaltına aldı.

Daha sonra öğrencileri araca bindiren polis, gençleri copla dövmeye başladı. O anları civarda bulunan vatandaşlar videoya kaydetti.

AÇIK PROVOKASYON

Polis otosundaki dayak görüntüleri açık bir provokasyon olarak değerlendirilirken, akıllara FETÖ ihtimali geldi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda FETÖ'cü kripto unsurların yeni bir Gezi peşinde olabileceği değerlendirmesinde bulunulurken, olayın tam da CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Kadıköy mitinginin düzenlendiği gün meydana gelmesi de dikkat çekti.

Polis aracında provokasyon! / VİDEO ile ilgili etiketler Kadıköy polis dayak liseli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.