Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek

Suriye'nin İdlib kentinde Rusya destekli Esed rejimi tarafından düzenlenen saldırı sonucunda 34 Mehmetçik şehit olmuştu. Şehadet haberleri ülkeyi yasa boğarken, Polis Akademisi ve Kayserili öğrencilerinden anlamlı bir mesaj geldi.

Geçtiğimiz hafta, Rusya destekli Esed rejiminin düzenlediği saldırısı sonucu 34 vatan evladı şehit olmuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'de rejime ait hedefleri ateş altında tutarak şehitlerimizin intikamını alırken, Polis Akademisi öğrencilerinden de anlamlı bir mesaj geldi.

ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLERE ANLAMLI TÖREN

Akademi öğrencileri, İdlib'de rejim unsurlarınca düzenlenen saldırıda şehit olan askerleri andı.

Kurumun Twitter hesabından "Bahar Kalkanı Harekatı'nı gerçekleştiren kahramanlarımızın yanındayız." başlığıyla paylaşılan videoda, öğrencilerin İstiklal Marşı'nı okumasına yer verildi.
Şehitlerimizin fotoğraflarının bulunduğu videoda, şehitlerin isimlerinin tek tek söylenmesine akademi öğrencilerinin "burada" karşılığını verdiği görülüyor.

Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek

BİR DESTEK DE KAYSERİ'DEN

Kayseri'de üniversite öğrencileri, Suriye'nin İdlib bölgesinde devam eden Bahar Kalkanı Harekatı'nda görevli askerlere destek için yurt binasının ışıklarıyla "Vatan sana canım feda" yazısını yansıttı.

Öğrenciler ayrıca komando marşını okudu, şehit askerler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek - Resim : 2

Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek ile ilgili etiketler Kayseri Polis Akademisi polis Öğrenci üniversite Esed Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.