Polar Alemdar Fırat Kalkanı'nda!

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Çobanbey'e bağlı 2 köye operasyon düzenledi. Operasyonda, bir ÖSO mensubunun Kurtlar Vadisi dizisinin ana karakteri Polat Alemdar'ın tişörtünü giymesi dikkat çekti.

ÖSO mensupları, Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Cerablus civarındaki operasyonlarını sürdürüyor.

Bir süre önce terör örgütü DAEŞ'ten alınan ve dün yeniden DAEŞ kontrolüne geçen Sekizler ve Kalkım köylerine sabah saatleri itibariyle operasyon düzenleyen ÖSO, terör örgütü militanlarıyla çatıştı.

Gün boyu süren çatışmalarda 4 DAEŞ mensubunun etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Bölgede arama çalışması yapan ÖSO birlikleri, çok sayıda mühimmat ve bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi.

Operasyonda, bir ÖSO mensubunun Kurtlar Vadisi dizisinin ana karakteri Polat Alemdar'ın t-shirt'ünü giymesi dikkat çekti.

240920160136477775813_3.jpg

Polar Alemdar Fırat Kalkanı'nda! ile ilgili etiketler Suriye ÖSO Fırat Kalkanı Polat Alemdar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.