PlayStation'ın Türkiye distribütörü Bilkom oldu

Sony'nin Türkiye operasyonlarını sonlandırmasının ardından markanın resmi Türkiye distribütörünün kim olacağı merakla bekleniyordu. Soru işareti ortadan kalktı ve Sony'nin Türkiye distribütörünün Bilkom olduğu resmen açıklandı.

Sony'nin resmi olarak Türkiye'deki birçok kolunu çekmesinin ardından PlayStation konusunda da büyük bir belirsizlik söz konusuydu. Sony'nin PlayStation markasının Türkiye distribütörünün kim olacağı merak ediliyordu.

PLAYSTATION'IN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ BİLKOM OLDU

Yapılan resmi açıklamaya göre PlayStation'ın Türkiye distribütörü Bilkom oldu. Playstation markası artık Bilkom'un Türkiye geneline yayılmış satış ağı üzerinden pazara sunulacak. Bu konuda Bilkom, PlayStation'ın dağıtım, lojistik ve satış sonrası operasyonlarını üstlenirken, pazarlama, kanal geliştirme, iş geliştirme, tüketici deneyimi yönetimi ve müşteri odaklı hizmetler alanlarında da marka adına çalışacak.

Bilkom'un distribütörlüğünü üstlendiği teknoloji şirketleri arasında Apple, Huawei, TCL, DJI, Razer ve Logitech gibi dev markalar bulunuyor.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

''Sony Interactive Entertainment ile imza attığımız bu güçlü iş birliğiyle, Sony Playstation ürünleri artık Bilkom güvencesiyle tüm oyun severler ile buluşacak. Türkiye genelindeki yaygın ve online satış kanallarımız ile ürünleri erişilebilir ve ulaşılabilir kılarken, aynı zamanda yetkin servis ve destek ağımız ile tüketici deneyimini en üst seviyede tutmak önceliklerimiz arasında. Tüm Playstation severlere hayırlı olsun. Şimdi oyun zamanı.''

PlayStation'ın Türkiye distribütörü Bilkom oldu ile ilgili etiketler PlayStation Sony Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.